Nieuwe vlog: PMV20, 5 prachtige speeltjes

Van M van Easytoys kregen Tess, Luna en ik de hele reeks toegestuurd van de nieuwe reeks: PMV. PMV staat voor Post Modern Vibes en de speeltjes spreken echt heel erg aan. De kleuren zijn prachtig, de verpakking is echt heel mooi vormgegeven, de PMV’s zelf zien er super leuk uit!

Maar er is een hele grote maar. We vinden er alle drie wel iets van. Wat dat is, dat kom je te weten in deze vlog! (over een weekje komt ook mijn geschreven review nog online).

Wil je toch graag een speeltje kopen uit de PMV-reeks, dan raad ik je absoluut aan om voor de Base te kiezen! Al spreekt de Vice natuurlijk heel erg tot de verbeelding en valt die eigenlijk ook nog wel goed mee.

Je kan de PMV speeltjes kopen bij Easytoys voor €69,90.

6 thoughts on “Nieuwe vlog: PMV20, 5 prachtige speeltjes

 1. Ik vind deze samenwerking zo leuk, zo heb je direct de verschillende meningen over hetzelfde speeltje. Hopelijk volgen er nog vele filmpjes samen.
  Ik zag de foto van jouw collectie op instagram, gooi je de slechte nooit weg (ik zag bijvoorbeeld die lamp :))?
  Mag ik een request toevoegen? Ik heb gezien dat er een nieuwe versie is van de Lovense Osci, ben ik wel benieuwd naar.

  1. We zijn zeker van plan om regelmatig filmpjes te blijven maken, dus dat is alvast goed nieuws 🙂
   Momenteel probeer ik nog zoveel mogelijk van mijn collectie te bewaren, omdat het wel fijn is om leuke foto’s mee te maken. Mocht ik er ooit wegdoen, dan laat ik je dat zeker weten. Mijn review van die lamp komt trouwens binnenkort online en ik kan je al verklappen dat ik die nog niet zooo slecht vond. 😀

   Bedankt voor de Lovense-tip. Ik bekijk het zeker eens!

   1. Voor de foto’s is het inderdaad wel leuk, al die kleurtjes bij elkaar.
    Is vooral dat ik me steeds afvraag hoe je dat in hemelsnaam moet weggooien. Ik heb een aantal glazen waar ik niet zo blij mee ben, maar om dat in t containerpark bij t glas te gaan gooien? 🙁
    Daarnaast is het stockeren en de juiste oplader vinden hier al een probleempje, dus met jou collectie moet dat nog erger zijn 🙂

    1. In sommige winkels (zoals bijvoorbeeld bij Loveware), kan je je oude speeltjes binnen brengen om te laten recycleren. Mijn glazen speeltjes zou ik gewoon snel in een glasbak gooien. 🙂
     Zoals je de speeltje op foto ziet, is ook hoe ik ze stockeer hier momenteel. Er zit wel een richting in: blijvertjes, speeltjes die ik amper gebruik, bekkenbodemspeeltjes, … Mijn kabeltjes zijn allemaal gelabeld en zitten in aparte doosjes. Ik zal er binnenkort eens een story van maken!

     1. Dan gok ik dat de doos in de linkerhoek boven de blijvertjes zijn? 🙂
      Och, dat zou goed zijn als je dat gewoon ergens kan binnen brengen. Zou net moeten lukken dat de buurman achter jou in het containerpark staat. Hoewel jij dat probleem niet hebt, als reviewer weet iedereen dat jij er hebt 🙂
      Ik ga denk ik een nachtkastje met slot aanschaffen, want die joyboxxen zitten snel vol! Mijn laders zitten in enveloppen met de naam erop, gelukkig heb ik niet zoveel met oplader.

     2. Hihi 😀 Linksboven zijn de “vind ik wel heel leuk, maar niet helemaal top-favoriet momenteel”. Die wisselen al wel eens met in de top-doos! Nu moet ik ook wel zeggen dat ze op de foto wat door elkaar liggen, dankzij de verhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *