Mijn Valentijn-favorietjes van 2022!

Het is weer zover: Valentijn! Zoals je misschien weet, ben ik niet echt voor die commercialisering. Maar: eerlijk is eerlijk: het is wel de ideale periode om je partner (of jezelf) iets sexy cadeau te doen. En nog eerlijker: ook ik krijg graag een kleine erkenning op Valentijn. Want ja, zo sentimenteel ben ik nog net. 😀 

Ik bespreek hier dus graag enkele speeltjes die ik zelf wel graag zou willen krijgen voor Valentijn! (ik heb de meerderheid al, maar mocht ik ze nog niet gehad hebben dus 😉 ) Speeltjes van goede kwaliteit, met leuke trillingen en vormen en ook gewoon enkele zaken die ik zelf echt de max vind en waar je altijd een goeie aankoop mee doet! 

Ik verwijs ook graag nog eens naar mijn valentijn-tips van 2 jaar geleden! Nog steeds heel accuraat en leuk voor als je graag speeltjes en activiteiten wil combineren. 

FUN Factory Be.One

Een echte toy om samen te gebruiken, dat is de FUN Factory Be.One! (alleen ook leuk hoor ;))
Dit speeltje is klein, maar krachtig. En het past perfect tussen je vingers, die mee gaan vibreren met de vibraties van de Be.One. Hierdoor kan je heerlijke massages geven of je normale vingerwerk naar een hoger niveau tillen! Vulva, penis, vagina en eigenlijk gewoon het hele lichaam gaan geweldig genieten van deze kleine toy.

De Be.One koop je hier voor €69,90.

JeJoue Rabbit Bullet

Klein, verfijnd, krachtig en toch zacht en plagend. De Rabbit Bullet van JeJoue kan het allemaal! Met dit klein konijn zit je sowieso goed voor een (of meerdere!) fantastische nachten. De oortjes vibreren echt heel aangenaam. Daardoor kan je er het hele lichaam mee strelen en stimuleren. Een echte aanrader dus!

De JeJoue Rabbit Bullet is hier te koop voor €59,00.

Rianne S Heart Vibe

Dit speeltje staat niet bovenaan in mijn favorietenlijst qua vibraties, maar wat is het toch echt een schattig ding! De Heart Vibe is ook echt ongelooflijk mooi verpakt en dus echt een plezier om te geven én vooral te krijgen. Het speeltje is super klein, waardoor het makkelijk overal mee naartoe kan. Gebruik het om mee te masseren, te stimuleren en vooral van te genieten.

Je koopt de Heart Vibe hier voor €39,90.

We-Vibe Chorus

Eentje in de duurdere categorie: een speeltje voor tijdens penetratie seks. Al heb ik me laten vertellen dat het ook tijdens andere vormen van seks echt super fijn kan zijn!
Bij de Chorus breng je het dunne deel in in de vagina en het dikkere deel buig je tot tegen de clitoris. De penis kan er dan gewoon nog bij in de vagina. Dit het heel erg om de clitoris handsfree te stimuleren. Daarnaast kan je er echt nog vanalles mee! Zoals besturen met een app, met een afstandsbediening, … Echt een topper!

De We-Vibe Choris vind je hier voor €189,90.

Sportsheets Sincerely Bunny Plug

Wat dacht je van een Valentijnsnacht waarin je je partner kunt veranderen in een sexy konijntje? Beetje overdreven misschien, maar met deze Bunny Plug van Sportsheets is alles mogelijk! 😀
De plug zelf niet overdreven groot, waardoor het speeltje aangenaam tussen je billen past. En het pluizige uiteinde is suuuuper zacht én wasbaar!
Verras je partner met deze leuke plug als cadeau of doe jezelf cadeau met de plug aan, natuurlijk! 

Je koopt hier de Sportsheets Sincerely Bunny Plug voor €34,90.

FUN Factory B-Ball

Dit is één van de eerste toys waar ik een review over schreef, maar nog steeds een absolute favoriet. Deze kleine butt plug heeft binnenin een balletje, dat ronddraait bij iedere beweging die je maakt. Geloof me: dat is echt super aangenaam! Door de platte lange basis zit deze B-Ball ook nog eens super comfortabel tussen je billen, waardoor je deze plug ook gewoon kunt dragen terwijl je rond loopt.
Nood aan een iets grotere uitdaging? Je kunt deze B-Ball ook kopen in een dubbele variant!

Je koopt de B-Ball hier voor €29,90.

Prisms Hamsa

Ooooh wat hou ik van glazen speeltjes! 😀 En glas is ook echt een romantisch materiaal, vind ik! Deze Prisms Hamsa is perfect gevormd. Je kan hem gebruiken om de G-spot mee te stimuleren, maar ook de P-spot! De kant die wat op een handvat lijkt kan je ook perfect gebruiken om inwendig mee te stimuleren, voor een hele andere sensatie.
Glas heeft de leuke eigenschap dat je het kunt opwarmen of afkoelen. Super leuk om samen te spelen!

Je koopt de Prisms Hamsa hier vanaf ongeveer €40.

Satisfyer Curve 1+ of 3+

Luchtdrukspeeltjes zijn over het algemeen niets voor mijn lichaam. Maarrrrr: voor veel lichamen is het natuurlijk wel helemaal geweldig!
Deze Curve 1+ en 3+ zijn beide echt hele goeie toys! Ze werken met luchtdrukgolven, die dus “zuigen” aan de clitoris. Maar beide speeltjes vibreren ook. Echt een beetje vanalles in 1 dus!
Zelf vond ik de 3+ het fijnst, maar dat is uiteraard heel erg persoonlijk. 

Je koopt de Satisfyer 1+ hier voor net geen €33 en de Satisfyer 3+ hier voor net geen €35.

Voila, dat waren ze weer! Ik wens je een prachtige Valentijn, of je dit nu met of zonder partner viert! Geniet van elkaar en vooral ook van jezelf. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *