Sextoy Review: Jimmy Jane Coral! Hoe schattig!

De Coral van Jimmy Jane. Wat een heerlijk speeltje om toegestuurd te krijgen! Ik was meteen heel erg benieuwd, want ik heb al heel wat goede en slechte dingen over het merk gehoord, maar ik vind het echt super belangrijk om dat gewoon ook even zelf te ervaren.
Wat ik geweldig vind aan het merk is dat ze vernieuwend zijn. Ze proberen nieuwe dingen. Ze mislukken daar ook echt af en toe in, maar kijk, wie niets doet, kan ook niets fout doen. 🙂
Aan de andere kant kopiëren ze ook heel veel. Ze kijken heel goed naar andere merken en proberen er de populairste en meest unieke producten uit te halen en hun versie van te maken. Maar voor zover ik weet is dat met hun Love Pods niet het geval.

Het dooje van de Jimmy Jane Love Pod Coral

De verpakking

De Jimmy Jane Coral zit in een leuke vierkante witte doos met zalmroze accenten, in dezelfde kleuren als de Coral zelf. Vooraan is er een flapje met een magneet. Als je dat open trekt, krijg je meer uitleg over de Coral. Het doosje is op dat flapje na weinig bijzonder. Ik heb de indruk dat quasi alle speeltjes tegenwoordig in een wit doosje zitten. Het ziet er best wel proper uit, maar super origineel is het jammer genoeg niet.

Doe je het doosje open, dan zie je daarin een wit plastieken dekseltje. Als je dat opheft, zie je de Jimmy Jane Coral! Ik vind het echt een prachtig speeltje!

Wat ik echt super tof vind aan de modellen van Jimmy Jane is dat de meesten een oplaadstationnetje hebben! En zeker voor deze Coral is dat echt heel handig. Het is namelijk een bol, dus dat wil zeggen dat ie gewoon van mijn nachttafeltje afrolt als ik die er in alle snelheid opleg 🙂 Zo’n houdertje is dus echt wel handig!

Zet je hem juist in de houder, dan laadt hij op. Zet je hem een beetje schuin, dan niet. Is op zich wel handig, omdat het ook niet zó goed is om je vibrators de hele tijd aan de stroom te hangen. Maar erg leuk om hem weg te kunnen zetten dus!

Verder vind je in het doosje dus nog het laadstation en een oplaadkabel, helemaal onderaan in een apart doosje (super moeilijk om uit het grootste doosje te krijgen!). Je krijgt er ook nog een beknopte handleiding bij en een briefje met de vraag om feedback, iets wat ik wel heel erg apprecieer. 

De Jimmy Jane Coral is een vibrator gemaakt van silicone. Hij ruikt niet en voelt goed aan, dus dat lijkt wel te kloppen. Daarnaast is hij ook volledig waterdicht (wat handig is om proper te maken, met die rare ribbels bovenop) en dus ook oplaadbaar.
Meer over het reinigen van je speeltjes, vind je hier.

De Knopjes

Er zijn 3 knopjes aan deze Jimmy Jane Coral. 

Op zich zijn ze redelijk makkelijk te bedienen: 1 knop om aan en uit te zetten en te zappen tussen de standjes. En dan een min en een plus knop, om elke stand harder of zachter te kunnen zetten. 

Nog een kleine handigheid: gebruik je standje 3 op snelheid 2 en zap je naar standje 4? Dan begint die ook op snelheid 2. Dat is goed gezien, want zo blijft de snelheid en hardheid van vibratie hetzelfde en schiet je niet ineens uit de opbouwende spanning waar je mee bezig was. 

Er is ook een reis slot, maar om eerlijk te zijn ben ik er nog niet helemaal uit hoe dat precies werkt. Ik denk dat je de plus (+) en de aan/uit-knop tegelijkertijd moet indrukken voor een paas seconden. Hij werkt dat in elk geval wel. Alleen spring hij, als ik hem uitzet, altijd automatisch terug in reisslot. Achja, het is ook niet zo heel erg belangrijk, zo lang ik hem maar aan krijg! 😀

Een groot nadeel aan de knopjes is dan weer dat ik er precies heel moelijk aan kan, eens de Coral ligt waar hij moet liggen. Dan ligt de knop om van standjes te veranderen echt behoorlijk diep tussen mijn schaamlippen. Lastig dus, als je dan toch nog van standje wil veranderen. 

Wat doet deze Jimmy Jane Coral?

Het is een vibrator, dus, welja, de Coral trilt 😀 Lijkt me logisch 😉

Eén van de super fijne eigenschappen aan deze Coral is de vorm. Hij is echt heel makkelijk om vast te houden en het is ook een speeltje dat je er gemakkelijk bij pakt. Er zijn 5 verschillende vibratiepatronen met elk 4 verschillende snelheden. 1 van die “patronen”is een rechtlijnige vibratie. Best wel veel keuze dus.

Het speciale aan deze Love Pods is dat er 2 motors inzitten. Die in een soort van roterende manier kunnen vibreren. Je voelt de vibratie dus echt van de ene naar de andere kant gaan. Een erg onverwacht en aangenaam gevoel!

Over de vorm is ook wel goed nagedacht. Op het doosje gaat het de hele tijd over de schelp die symbool staat voor vrouwelijkheid en Venus die uit een schelp komt bij haar geboorte, maar dat zegt me eerlijk gezegd weinig. Wat ik dan wel weer interessant vind, is dat de vorm zo gemaakt is dat je verschillende kanten van de bol kan kiezen. Kies je voor de kant met de ribbels? Dan krijg je stimulans rond je clitoris, wat met de 2 motoren en de roterende vibratie, best een speciaal gevoel geeft! Kantel je de Coral een beetje, dan krijg je directere stimulans. Ook dat is een fijn gevoel.

De vibraties zelf zijn minder diep dan ik had gehoopt. Ze zijn zeker niet te licht hoor, gewoon nét niet wat ik verwacht had. Misschien is het gevoel van een bolvormige vibrator niet echt iets wat ik gewend ben en heeft mijn lichaam nog meer gewenningstijd nodig. 

Ik moet wel eerlijk zijn dat ik niet meteen een orgasme kan krijgen van deze Jimmy Jane Coral. Maar om de 1 of andere reden vind ik dat eigenlijk niet zo heel erg. Het klinkt waarschijnlijk raar, ik weet het. Het is voor mij namelijk voldoende om deze Coral echt te gebruiken bij het voorspel. Hij ligt zo zalig, of je hem nu op je vulva gebruikt of meer tussen je schaamlippen.

Het voordeel aan de vorm is dan ook dat je de vibrator kan rollen over je lichaam. En dat is eigenlijk echt wel heel ontspannend en opwindend tegelijk. Zalig! 

Kan je hem samen gebruiken? 

Ja! Absoluut! Door de vorm is dit een vibrator die je makkelijk kan gebruiken tijdens het voorspel. Het is leuk om hem over je huid en intieme delen te voelen rollen en de vibratie is daar ook echt super goed voor! Dus misschien minder een speeltje dat ik veel alleen zou gebruiken. Maar samen? Zeker! Graag! 

Wat er ook leuk aan is is dat dit een vibrator is die je partner al sneller zal pakken. Allereerts omdat ie op je nachttafeltje in z’n oplaadstationnetje staat. Maar ook omdat de Coral zo onschuldig en schattig is. Hij is gewoon erg makkelijk in gebruik en handling.

Om effectief samen te gaan gebruiken tijdens het vrijen vind ik de vorm dan weer minder handig. Ik heb liever iets wat ik een beetje makkelijker kan vasthouden. Maar dat is persoonlijk denk ik. 🙂

Conlusie? 

Ik ben eigenlijk echt wel tevreden. De Coral voelt goed, op verschillende manieren. Het is super leuk om hem tijdens het voorspel te gebruiken en hoewel ik er niet meteen het hoogtepunt van mijn leven mee kan krijgen, heb ik er wel echt een fijn gevoel bij!

Dus deze Coral blijft absoluut in mijn persoonlijke collectie naast mijn bed! 😀 

Je kan de Jimmy Jane Love Pod Coral kopen voor net geen €60 bij Bol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *