Sekstip: Ik ga op reis en ik neem mee…

Het is weer de tijd van het jaar waarop mensen op reis gaan!
Wij dus ook!

Na de 10 maand die we intussen samen zijn, weet hij het wel al: ik neem vanalles mee op reis om uit te proberen. Op reis hebben we tijd, kennen we onze buren niet en verhuizen we al eens van locatie, dus dat maakt dat er allemaal wat minder stress is voor mogelijke meeluisterende buren. 😉

Alle spullen die ik meeneem

Wat neem ik zoal mee op reis?

Zoals je op de foto hierboven kan zien: verschillende kleine dingen en ook niet overdreven veel.

Volta: op dit moment mijn favoriete vibrator. Altijd handig om mee te nemen dus! De review van de Volta staat hier

De Delice Deluxe: een eetbare gel. De review hiervan vind je hier.

De B Balls Uno: 1 van mijn nieuwe toys die ik graag op vakantie wil uitproberen! De review hiervan vind je hier.

Anaal glijmiddel van YESForLOV: De B Ball Uno is een anale toy, dus anaal glijmiddel is handig. Daarnaast vrijen we ook al wel is graag anaal, al ben ik nog niet zeker of dat er in gaat zitten, met al dat lekkere eten 😉
Ik neem geen ander glijmiddel mee, omdat je dit glijmiddel uiteraard ook vaginaal kan gebruiken. Het is er niet voor gemaakt, dus de PH-waarde is anders, maar voor enkele dagen kan dat uiteraard geen kwaad. Een review van het anale glijmiddel vind je dan weer hier!

You & Me vibrerende penisring: een penisring die we sowieso nogal graag eens gebruiken. Het is geen al te stevige ring, dus hij spant niet te hard af, waardoor je hem ook rond de balzak kan trekken.

Tenga Egg Waves Cooling sensation: Dit is iets leuks voor tussendoor! Je kan het eitje gebruiken tijdens het voorspel, maar het is ook gewoon leuk om hem helemaal tot op het einde mee af te trekken. 

Lingerie van Obsessive: weljaa, obsessive is gewoon een leuk merk! Ik voel me goed in hun lingerie. En dankzij mijn job heb ik al heel wat vrouwenlichamen in hun lingerie mogen zien en eerlijk: de lingerie valt gewoon geweldig. Iedereen vindt altijd wel iets waar ze zich goed in voelen. En lingerie is zó leuk om je partner eens mee te verrassen!

Hoe neem je al deze dingen nu mee?

Ik ben daar misschien nogal nonchalant in 🙂
De lingerie verstop ik diep in mijn deel van de valies. Hij heeft me nog nooit gezien in een setje met jarretelles, dus dit moet absoluut een verrassing blijven.

De rest, gaat gewoon in mijn deel van de valies tussen mijn kleren. Het glijmiddel stop ik tussen de andere cosmetische producten die ik meeneem, zodat het niet kan uitlopen.

Mijn valiesje met alle spullen erin!

Wist je trouwens dat de vibrator van FUN Factory een functie hebben, zodat je ze op slot kan doen om zonder vibreer-problemen mee op reis te nemen? Zodat je niet moet zeggen dat je oplaadbare tandenborstel aan het afgaan is in je valies? 🙂 (je weet nooit anders he)

Je duwt op -(min), blijft vasthouden, en dan tegelijk op FUN en hij (of zij 🙂 ) is op slot! Om te ontgrendelen, duw je op dezelfde manier op + (plus) en FUN en dan is hij weer ontgrendeld. Heel gemakkelijk eigenlijk!

De knopjes van de Volta

Natuurlijk wil op vakantie gaan niet zeggen dat je alles moet gebruiken wat je meeneemt. En ook niet dat je de dingen die je gebruikt dan ook meerdere keren moet gebruiken. Alles kan en alles mag. Het is gewoon fijn om wat opties mee te nemen.

Wij hebben een beetje een roadtrip gemaakt, met verschillende locaties en verschillende tussenstops. Doordat we veel in de auto gezeten hebben, waren we soms gewoon ook te moe om creatief te zijn. Dat is niet erg, hoort erbij 🙂 Een relatie is pas prima wanneer er geen druk is over dat soort dingen, voor mij.

De Volta is 1 van mijn favorietjes, dus die is wel een paar keer spontaan uit de valies gekomen. Ook omdat ik gewoon zelf externe stimulans nodig heb om klaar te komen (net als de meeste vrouwen). Dan is zo’n kleine, krachtige vibrator wel eens handig 😉

De penisring vinden we ook wel eens leuk. Dat geeft eens een ander gevoel zonder echt veel inspannende aanpassingen. Tip bij penisringen (die je gebruikt om de penis harder en stijver te maken: je snijdt het bloed eigenlijk af, waardoor het boven in de penis blijft), is om hem altijd met glijmiddel te gebruiken. Doe je dat niet, dan kan het afnemen van de penisring wel eens pijnlijk zijn na het klaarkomen.

De B Ball was een nieuwe toy die ik erg graag eens wou uitproberen.
We hebben hem eens getest op een moment dat we een paar dagen op dezelfde plaats bleven. Om iets te proberen waarvoor ik een beetje uit mijn eigen comfortzone moet stappen, ben ik liefst op een locatie waar ik me al iets meer op mijn gemak voel.

Laat ik zeggen dat het best een bijzondere ervaring was en dat ik niet kan wachten om hem nog eens uit te proberen om de ervaring nog wat verder te onderzoeken 🙂

Aan de Mont Ventoux

De lingerie heb ik de laatste avond boven gehaald. Op een moment dat hij eigenlijk niet echt iets verwachtte. Dat zijn altijd de leukste momenten voor dat soort dingen! Vooral omdat mijn vriend altijd beweerde dat hij niet echt van dat soort dingen houdt. Wel dus!

Het eitje hebben we niet gebruikt. We hadden genoeg andere dingen om handen. 😉

Volta in Rosas

En dat vind ik ook zo belangrijk aan toys en andere dingen: je gebruikt ze wanneer je daar zin in hebt… Om je seksleven een kleine extra boost te geven en op mindere momenten wat extra spanning. Heb je ze niet nodig? Dan gebruik je ze toch gewoon niet. 🙂

Maar laat ik eerlijk zijn: ze zijn wel super handig om ze bij de hand te hebben! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *