Het einde van 21 dagen #SmartballChallenge!

Dat was het dan! 21 dagen lang hebben we hard getraind aan onze bekkenbodemspieren. Daarom doen Tess, Luna en ik een afsluit-babbel. Hoe is het geweest voor hen? Hebben ze effectief verbetering gevoeld en blijven ze ermee doorgaan?

Ik kan je alvast verklappen dat het voor beide, net als voor mij in het begin, een echte opgave was. Daarom raad ik je ook aan om jezelf zeker niet te veel verplichtingen op te leggen. Doe alles op je eigen tempo, of je nu net met de challenge wil beginnen, verder wil doen na afloop of nog een keertje opnieuw wil proberen. Er zijn geen verplichtingen en het is jouw lichaam.

Heb je de #SmartballChallenge met ons meegedaan? Hoera! We maakten een leuk diploma dat je kan printen en kan delen op je social media. Leuk he!?

Ik raad je trouwens wel aan om vol te houden. Gebruik de balletjes nog 1 a 2 keer per week, doe de oefeningen waar je je goed bij voelt. Je kan zelfs rustig beginnen met de oefeningen te doen zonder balletjes. Allemaal heel erg goed voor je lichaam.

Heb je nog ergens vragen over? Neem gerust contact op.
Wil je graag meer weten en leren? Bij Loveware hebben we een leuke workshop over de bekkenbodem. Hou hiervoor zeker de Facebookpagina in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *