Sekstip: Help! Festivalseks!

Dit jaar was voor mij de eerste keer dat ik effectief de volledige 3 dagen naar een festival ging.
Op de camping wel te verstaan…

Aan het mooie stoffige hoofdpodium

In eerste instantie zag ik het allemaal volledig zitten. Ik heb jaren bij de scouts gezeten, ben regelmatig gaan kamperen met mijn ouders en heb dus wel wat tent en camping ervaring.

Toch was ik niet helemaal voorbereid op de festivalcamping 😀

Alle tentjes die zo vreselijk dicht op elkaar staan… Het stof en de hitte…Te weinig slaap, te veel alcohol, te veel lawaai, muziek tot midden in de nacht, de zon op je tent vanaf veel te vroeg ’s morgens, …

En dan komt daar nog dat lief bij, die heel graag met je wil vrijen… Hoe doe je dat dan met volle overgave, terwijl je weet dat je vrienden daar enkele meters verder liggen? In een tent? Met super dunne stoffe wandjes?

Welja, er is geen echt goed antwoord op, jammer genoeg.

Je kan er vanuit gaan dat je je er gewoon moet overzetten, maar zo simpel is het meestal niet. Je erover zetten dat er verschillende mensen je zouden kunnen horen (welja, heel waarschijnlijk horen ze je sowieso) is niet zo eenvoudig. 

Het makkelijkste zou zijn gewoon genoeg alcohol te drinken, zodat je je er gewoon niets meer van aantrekt! Maar dat is uiteraard ook niet altijd een mogelijkheid. En de dag erop misschien ook nog net iets lastiger, als je je tent uitkruipt en je de rare blikken van je omliggende vrienden op je voelt vallen. 

Doodop van de lange warme dagen.

Wat doe je?

In mijn geval: proberen te gaan slapen voor of na de andere mensen in je omgeving. Vreemde mensen, daar kan ik me nog overzetten. Maar mensen die ik ken? Dan slaat de verlegenheid toe! 🙂 

Dus:
als de zon niet te hard aanwezig is, kan je proberen er overdag even tussenuit te knijpen om even “te gaan rusten”.
Of je kan ’s avonds gewoon op tijd je tent in kruipen.
Of net omgekeerd: je wacht tot echt iedereen slapen is (niet aan te raden!). Eén van de laatste mogelijkheden is gewoon ’s ochtends als je wakker wordt! Dat kan tegenvallen als je een langslaper bent, maar in een tent is de kans toch al groter dat je tussendoor eventjes wakker wordt.

Tijd om te gaan slapen!

Jamaar! Ik ben zo vuil en stoffig!

Klopt… Dat stoort mij ook. Al dat vuil op je lijf, soms met de geur van enkele dagen als de douches niet in orde of te druk zijn. Dat is lastig. Of kan lastig zijn. Is lastig voor mij! 

Vochtige doekjes zijn de oplossing voor alles! Naast het feit dat ze super handig zijn als je dan effectief tot vrijen bent toegekomen, zijn ze ook echt heel erg makkelijk om jezelf even op te frissen! Van het kuisen van je overdreven stoffige voeten tot het opfrissen onder je oksels.

Condooms meenemen kan ook handig zijn. I knooow, condooms zijn lastig en niemand gebruikt ze graag. “Liever vers sperma op je luchtmatras? Prima, laat die condooms dan maar achterwege”
Condooms dus. En een zakje, om je afval in te doen. 

Het grappige is dat als je iets wil opzoeken of lezen over iets zoals festivalseks, dat dat in 90% van de gevallen dan over wilde, dronken one night stands gaat. 

Laat dat je vooral niet tegenhouden! Het is perfect normaal dat je als koppel graag wil genieten van elkaar, zowel op het festival zelf, als erna in je tent!

Aan ons tentje!

Hulpmiddelen?

Je kan zeker iets van speeltjes of andere handigheden meenemen naar een festival! Zoals ik al zei, kunnen condooms heel handig zijn. 
En als je dan condooms meeneemt, dan neem je best ook glijmiddel mee. Droge condooms zijn echt extreem lastig 🙂 Een gids voor glijdmiddelen vind je hier! (misschien best voor waterbasis gaan, dat wast makkelijker uit!)

Daarnaast kan je ook iets voorzien voor het geval dat je zelf eigenlijk weinig zin hebt. En je partner net heel veel. Om hem/haar toch niet te hard te laten zitten. 
De Tenga eggs kunnen daar bijvoorbeeld heel handig voor zijn. Ze zijn in eerste instantie gemaakt om de man mee af te trekken, maar als je ze ronddraait, heb je aan de binnenkant een patroontje! Doe dat over je hand met wat glijmiddel erop en je kan er perfect ook de clitoris mee stimuleren! Tof en klein ding om mee te nemen dus!

Een Tenga eitje!

3 thoughts on “Sekstip: Help! Festivalseks!

  1. Mijn vriend is erg fan van de Tenga eitjes. We hebben die met de hartjes op en die met de bliksemstraal. Super speeltje om bij het voorspel te gebruiken ook! Ik wist niet dat hij bij de vrouw ook kon gebruikt worden! (Zeker eens proberen dus 🙈😉)

    1. Hallo S!
      Gewoon ronddraaien, over je hand, en met de binnenkant je clitoris stimuleren. Heel erg fijn! Wel best met een beetje glijmiddel!
      De review van de eitjes zou binnenkort online moeten komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *