Review: Flogger van PM Body Leather.

Soms ben ik uitzonderlijk nieuwsgierig. En dan zie ik wel eens iets wat ik plots meteen eens wil proberen.
Dat had ik dus met dit zweepje van PM Body Leather! (En ik koop dus ook nog echt wel regelmatig dingen gewoon zelf 🙂 )

Nee, ik ben eigenlijk niet zo voor slaan en zwepen in de slaapkamer. Maar ik sta er wel voor open, ik wil het wel uitproberen en kijken wat ik er misschien van zou kunnen vinden. Het is iets wat veel mensen blijkbaar wel aanspreekt en dat intrigeert mij.
Daarom kocht ik dus deze kleine flogger. 🙂 

De reden dat nét dit speeltje me zo aansprak, is vermoedelijk omdat het er zo onschuldig uitziet. Het is mooi en bescheiden. Geen grote frullen en krullen, geen grote hoeveelheid strings om mee te slaan. Heel eenvoudig. En hele goede kwaliteit, dat voel en zie je zo. 

Na mijn ervaringen met de Bed Bondage Set, nu dus mijn 2e stevige stap buiten mijn comfort zone!

Verpakking?

Euhm. Hier kan ik heel kort over zijn: die is er niet! Je koopt het zweepje gewoon zo, los. 

De flogger is gemaakt van daim leer. Je kan het kopen in zwart en rood.  

Hoe werkt het?

De kleine losse flogger van PM Body Leather

Zo een flogger is in eerste instantie niet gemaakt om echt heel hard mee door te slaan. Daarvoor is het handvat van dit exemplaar ook niet sterk en stevig genoeg. 

Het is, naar mijn gevoel, eerder gemaakt om mee te teasen: dan zacht, dan weer wat harder. Het leuke aan zo’n flogger is dus dat je twee intensiteiten krijgt. Je kan er mee strelen, maar je kan er ook best wel goed mee doorslaan, mocht je dat willen. 

En als je dan ook nog eens een flogger koopt die je ook nog mooi vindt en waar je je comfortabel bij voelt, dan kan het heel spannend zijn om zo’n speeltje samen uit te proberen.

In het begin wist ik niet zeker waarom ik iets van pijn leuk zou vinden tijdens het vrijen. En heel eerlijk: ik ben er nog niet helemaal uit! Er zijn momenten dat ik het heel leuk vind om dit zweepje op mij te voelen. Er zijn andere momenten dat ik het echt niet kan verdragen. Hoe dat komt, weet ik niet. Ik vermoed dat ik mezelf nog niet altijd helemaal kan overgeven aan het gevoel. Want als ik eerlijk ben tegen mezelf, vind ik het eigenlijk meestal wel fijn. 

Waarom zoek je pijn op?

Ik ben geen fan van pijn doen of pijn leiden. Ik heb er niets aan, het doet me niets, het windt me niet op.
Maar als dat in minimale mate kan, dan vind ik het wel leuk om die controle over te geven.
Het lijkt alsof ik dan precies alles net iets intenser voel. En dan is het me een klein beetje pijn wel waard.

En blijkbaar vind ik die pijn dan toch ook weer opwindend. Het is gewoon iets anders. Het hoeft zeker niet iedere keer en ik zoek er niet naar. Maar als het er is, dan voegt het wel een extra intensiteit toe.

Wat ik me wel vaak afvraag, is waarom het voor de andere, die de flogger vast heeft, zo leuk is.
Waarom is pijn doen iets wat sommige mensen stiekem toch een klein beetje opwindend vinden?

Misschien komt dat wel omdat er een soort van ongekende kracht naar boven komt in de slaapkamer. Een kracht of een kantje dat je vaak enkel daar ziet, of tijdens het sporten bijvoorbeeld. Of in de auto. 😀
Het houdt me wel bezig, het intrigeert me. 🙂 Ik ga dus zeker nog verder experimenteren op dit vlak, al denk ik niet dat het ooit helemaal mijn ding zal zijn. 

De losse stringen van de flogger van PM Body Leather

Conculsie:

Ik heb weinig ervaring met floggers (lees: helemaal geen).
Maar mijn eerste ervaring ermee was eigenlijk enkel positief. Uiteraard hangt dat af van je partner en van de afspraken die je samen maakt. Dat is dus erg belangrijk.
Geef je controle nooit zomaar over. Zorg ervoor dat je partner weet hoe ver jullie kunnen gaan en dat jij kan aangeven wanneer je ermee wil stoppen.

Wil je graag een stapje verder gaan?
Dat kan dus zeker voor een schappelijke prijs. De Flogger is te koop bij Loveware voor €24,90.

Ga zeker ook eens kijken in de Loveware winkel voor het aanbod aan prachtige leren zweepjes en floggers, die je niet zomaar kunt vinden online! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *