Tips: De favorieten van Miss Poppie!

Mijn blog bestaat een jaar! Ik ben ongelooflijk blij met hoe goed het gegaan is tot nu toe! 😀
Ik beloofde al een paar keer dat ik mijn favorieten zou oplijsten en hier komen ze de dan eindelijk! 

Zoals gewoonlijk heb ik me niet echt kunnen houden aan specifieke aantallen enzovoort. Ik heb gewoon beslist om alle dingen samen te gooien die ik zelf geweldig vind en ik zo goed als altijd binnen handbereik heb.

Uiteraard zijn al mijn favorieten echt “mijn” favorieten. Ieder lichaam is anders: wat voor mij werkt, werkt niet persé ook voor een ander lichaam. 
Hier komen ze! 

Vibrators:

FUN Factory Volta

Deze vibrator komt bewust eerst. Ik hou van de Volta. Het blijft mijn no1 vibrator.
De tipjes flapperen heerlijk tegen mijn schaamlippen en mijn clitoris. Ik leg de Volta graag plat, met de lipjes richting de ingang van mijn vagina om dan naar het orgasme toe de tipjes richting mijn clitoris te trekken. Zalig!

Pillow Talk Sassy

De Sassy is de eerste vibrator waarbij ik echt mijn G-spot kon stimuleren. Het is een heerlijk speeltjes, prijs kwaliteit helemaal top! 

Rianne S Bella

Bella is een kleine Wandvibrator. Krachtig, maar niet té krachtig. De vibraties zijn net diep genoeg en heerlijk in combinatie met een goeie dildo. 

FUN Factory Tiger

Mijn eerste echte goede vibrator ooit én wat een zalig ding! Het is nog steeds 1 van mijn favoriete speeltjes! Al gebruik ik hem net iets minder nu, want met partner vind ik het ietsje moeilijker.

Je Joue Rabbit Vibe

Totaal onverwacht hoort deze Je Joue Rabbit Bullet ook tot mijn favorieten. De vibratie is heerlijk diep en de oortjes zijn perfect om mee op te warmen, maar ook tot een hoogtepunt te komen. Heerlijk ding! 


Dildo’s

Njoy Pure Wand

Dit blijft 1 van mijn favoriete en meest verrassende toys. Ik was er in het begin echt zeker van dat deze dildo niets zou doen voor mij. Maar al van bij de eerste keer proberen was het absoluut raak.  Dit is echt mijn absolute nummer 1!

Gildo Glazen Dildo no14

Een dildo waar ik aan heb moeten wennen. Maar eens ik door had hoe ik het speeltje in combinatie met een krachtige vibrator kon gebruiken, was het meteen liefde. Ik ben heel erg te vinden voor de fijnheid en de gladheid van deze dildo, werkt echt super goed voor mij. 


Koppel-speeltjes

Naar mijn mening zijn eigen zo goed als alle speeltjes koppel-speeltjes. Maar hieronder vind je toch mijn favorieten die echt ontworpen zijn voor koppels. 

FUN Factory Manta

Een vibrator die in eerste instantie gemaakt is voor de penis. Maar werkt echt super goed samen ook! Tussen 2 lichamen, bij orale seks, … Er zijn echt super veel mogelijkheden met deze toy!

Yoba Love Egg2

Ik ben nog steeds niet zo’n fan van inwendige speeltjes met afstandsbediening, maar heb me echt al goed geamuseerd met dit kleine speeltje. Dit is gewoon leuk en spannend als je ergens naartoe gaat, op restaurant of naar een saai familiefeest ofzo 😉 Een heerlijke opwarmer.

We-Vibe Sync

Een leuk speeltje om samen te gebruiken, zeker als je op zoek bent naar wat nieuwe ervaringen. Niet altijd even makkelijk in gebruik, maar dat zorgt ook voor hele fijne momenten. Goeie en krachtige vibrator ook om alleen te gebruiken. 


Butt Plug

Njoy Butt Plug M

Heerlijk, dat gladde metaal! De Butt Plug is ook relatief zwaar, wat alleen maar bijdraagt aan het gevoel. Voegt een enorme extra sensatie toe aan het vrijen of masturberen. 
Deze review komt 1 van de volgende dagen online 🙂


Glijmiddelen

Pjur Woman 

Mijn persoonlijke favoriet! Het glijmiddel is relatief dik met een super zacht gevoel. Het blijft echt heel erg lang glijden en plakt nooit. Silicone, dus niet bruikbaar op je speeltjes van silicone! (wel op de Njoys en de Gildo dus :)). Ook het andere Pjur glijmiddel behoort tot de favorieten in mijn slaapkamer!

YESforLOV Anal 

Ja, dit is echt al een hele tijd 1 van mijn favoriete glijmiddelen. Door de combinatie van water-en siliconebasis glijdt dit glijmiddel super goed en voelt het niet plakkerig. Je mag het ook op alle speeltje gebruiken. Het heeft ook een super lichte ontspannende werking op je anus. Gewoon echt een top glijmiddel!


Extra’s

Nog enkele andere dingen die ik gereviewed heb waar ik echt super enthousiast over ben!

Cumpanion

Dit doekje is super zacht en geweldig om te gebruiken na het vrijen! En niet alleen dat, ook als je speeltjes of glijmiddel gebruikt, is deze zachte doek heerlijk om op je bed te hebben liggen. Echt onmisbaar in mijn leven!

Liberator Wedge

Dit hartje is echt fantastisch. Het is een grote hulp bij heel veel posities en echt super makkelijk in gebruik. Met je heupen de hoogte in wordt alles alleen maar beter. 

FUN Factory Cups

Menstruatie cups zijn misschien nogal onverwacht in dit lijstje, maar ze hebben mijn leven echt veranderd 🙂 Eerst van een ander merk, nu deze FUN Cups. Het silicone is super makkelijk te reinigen en omdat de cups per 2 komen, heb je ook altijd een cupje bij de hand. Echte aanrader!


Voila!

Dit zijn alle speeltjes die in mijn slaapkamer zijn bijven hangen na een volledig jaar testen. Stuk voor stuk echte aanraders en uiteraard alleen nog maar beter in combinatie met elkaar 🙂

Ergens vragen over? Je mag me altijd contacteren

Zijn er nog speeltjes die jullie graag aan de favorieten-lijst willen toevoegen? Ik hou van jullie reacties! 🙂

3 thoughts on “Tips: De favorieten van Miss Poppie!

  1. Leuk lijstje, er ontbreekt enkel nog een opbergsysteem, een stenen dildo (cavegirl of laid) en een echte wand? 🙂
    Oja, en satisfyer heeft een nieuwe reeks layons uit, je kan nog even verder..

    1. Absoluut, maar wat ik niet heb kan ik niet testen 😀 Dus die dingen gaan nog even moeten wachten 🙂
      Opbergsystemen ben ik aan aan het denken om misschien zelf te beginnen maken… Ik hou je op de hoogte! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *