Win-Actie: Euphoria is jarig en ik mag een MANTA weggeven! 😍 – Afgelopen!

Een tijdje geleden nam ik contact op met Euphoria in Heerenveen. Het leek (en lijkt) me namelijk een super toffe winkel. Open, vrouwvriendelijk, sympathieke eigenaar, noem maar op. Hoe kom ik daarbij? Welja, dat merk je zo wel als je hun instagram volgt! Het is echt een super winkel (met een hele fijne webshop ook).

Een weekje geleden vroeg Mark, de eigenaar van Euphoria, of ik een giveaway wilde doen voor hen.
Want ze bestaan sinds maandag 4 februari namelijk 3 jaar! *feest!*

Wist je trouwens dat Euphoria tot stand is gekomen dankzij crowdfunding? Hoe cool is dat!? Je leest er alles over op de blog van Luna!

Feestje?

Om dat te vieren mag er elke dag iemand iets weggeven!
Zo kon je maandag meedoen met de Giveway van Euphoria zelf: een Njoy Pure Wand!
Dinsdag kon je je kans wagen met de Giveway van Jay Tesst, die een echte Jnaja cockring mag weggeven (echt de moeite naar het schijnt!).
Woensdag is het de beurt aan InMijnSlaapkamer: zij mag een Jive van WeVibe weggeven.
Donderdag is het dan aan Tess van TessTesst! Wat zij gaat weggeven weet ik nog niet. 😀
En zaterdag is het aan Luna! Als je een prachtige zwarte Big Boss van FUN Factory wil winnen, kan je nu al een kijkje nemen op haar website!

En vrijdag is het dus aan mij (ja, die was ik dus bewust overgeslagen! :D)
Je kan het waarschijnlijk al raden: ik mag dus een MANTA weggeven van FUN Factory! Hoe geweldig is dat! (Wat ik trouwens zelf van de Manta vind, lees je hier!)

Hoe kan je winnen?

Wat moet je doen?
1. Volg Euphoria op instagram en/of facebook.
2. Laat hieronder een leuke comment na met een felicitatie aan Euphoria én waarom je de Manta graag zou winnen!
De leukste reactie wint! Zo simpel is dat! 😀
(Ohja: ik keur alle reacties handmatig goed, om spam te voorkomen. Het kan dus zijn dat je je reactie niet meteen ziet verschijnen!)

Wat als je niet wint?

Geen zorgen! Je kan altijd terecht op de webshop van Euphoria! Ze hebben echt super veel leuke dingen!

Bovendien krijg je momenteel nog vanalles bovenop je aankopen! Gewoon om te vieren dat ze jarig zijn!

Koop je voor meer dan €80, dan krijg je een Pjur Toylube helemaal GRATIS en voor niets! En zoals je al wel weet, is het bij de meeste speeltjes erg handig en fijn om een goed glijmiddel te gebruiken!

Dan ook nog: bij iedere aankoop van €89,90 aan producten van FUN Factory krijg je een Smartball Uno GRATIS! (op=op, uiteraard). Goeie reden om die Manta te kopen voor je partner, kan je zelf je bekkenbodemspieren trainen!
Deze actie is ook geldig in combinatie met die van de Pjur Toylube! Echt super dus!!

De Mantaaaa!

Op zaterdag 9 februari gaan we feesten!

Ja, ook ik trek zaterdagavond naar Heerenveen om mee te gaan feesten. En het leuke is dat iedereen welkom is om een glaasje mee te komen drinken.
Kan je lekker wat rondneuzen in de winkel (want dat is nog steeds beter dan online shoppen) en bovendien krijg je ook nog eens extra korting!! Zoooo leuk allemaal!

Koop je voor meer dan €50? Dan krijg je 10% korting.
Meer dan €100 is 20% korting en meer dan €150 is 30% korting!
Op de Instagram- en Facebookpagina van Euphoria krijg je vrijdag de kortingscodes!
De acties is geldig in de winkel én op de webshop!

25 thoughts on “Win-Actie: Euphoria is jarig en ik mag een MANTA weggeven! 😍 – Afgelopen!

 1. Hi, sinds kort volg ik je op insta, super leuk hoe jij alles bespreekt! Ook mn meisje leest met veel plezier mee. En door de revieuw van de manta zijn we erg nieuwsschierig geworden wat het voor ons (en mij:)) kan toevoegen aan het liefdesspel!

 2. Proficiat Euphoria! Al drie jaar lang brengen jullie net dat extra beetje meer plezier en genot in het privé leven van klanten! Ik zou deze manta graag winnen omdat mijn partner en ik deze in tijden van Valentijn en liefde heel graag eens zouden uittesten 😁

 3. Whaaaaa wat super een manta winnen weer lekker experimenteren samen met me mannetje!
  Gefeliciteerd @euphoriaheerenveen
  Ga zo door toppers😊🍀👌

 4. Oke oke… altijd de speeltjes voor de vrouw! Nou hier ben ik: een man! Ik zal hem ook graag willen winnen en uitgebreid Willen testen! Want voor vrouwen is er zooooveeel! @euphoiraheerenveen gefeliciteerd! Jullie maken het allemaal net een stuk mooier allemaal!

 5. Het is al een tijdje geleden dat we wat geëxperimenteerd hebben, dus tijd voor wat nieuws en deze Manta lijkt me daarvoor ideaal 🙂 Ookal doen we niet echt mee met al het commerciële rond Valentijn, een verrassing uit onverwachte hoek kan nooit kwaad 😉
  Bedankt miss Poppie voor de interessante reviews en hiep hiep hoera voor Euphoria, dat jullie nog lang leuke speeltjes mogen verkopen!:-)

 6. Ik doe niet mee natuurlijk (heb hem al), maar wilde wel even zeggen dat je enorm moet meedoen, want deze toy is echt superawesome (als je een penis hebt of zelfs als clit stimulator) dus doe mee! Voor jezelf voor Poppie en voor Euphoria!
  Van harte proficiat Euphoria Heerenveen!

 7. Van harte gefeliciteerd Euphoria❤️Wat leuk Poppie dat je deze kei toffe Manta mag weggeven.

  Ik zou hem graag willen winnen, omdat mijn partner en ik wat meer seksspeeltjes in ons intieme wereld willen brengen. Helaas is hij vaak nog wat sceptisch erover en bang dat seksspeeltjes een vervanging zijn van zijn bed kunsten. Natuurlijk is dat niet zo en is het fijn om nieuwe dingen te proberen en hem het tegendeel te bewijzen😊 Ik ben benieuwd!

  1. Dat maakt dit speeltje voor een deel zo fantastisch. Het kan het taboe voor een deel je slaapkamer uit helpen. Speeltjes zijn leuk en vaak nodig voor de vrouw. De meeste vrouwen moeten hun orgasme immers ergens anders zoeken dan vaginaal. Dat is erg jammer, maar eens je je daarvoor openstelt, gaat er een wereld aan mogelijkheden open! 😁 Je mag me altijd een pm sturen als jullie wat persoonlijk advies willen!

 8. Gefeliciteerd Euphoria! Op naar nog heel veel jaren plezier.
  Deze leuke actie laat ik niet aan me voorbij gaan. Deze keer iets leuks om mijn partner mee te verrassen! Ook weleens erg leuk omdat het meestal een uitbreiding van mijn eigen assortiment betreft. Dus Euphoria help mij een glimlach op het gezicht van mijn partner te toveren 😉

 9. Reeds mark gefeliciteerd zulke.leuke dingen in de winkel.
  Maar waarom ik de manta graag zou willen winnen. Ik ben vaak meerderen weken maanden van huis ivm werk thuis de vrouw dus ja dat rukken begint dan ook beetje zijn effect te verliezen en denk ik nouja weet wel zeker na het lezen van de review dat dit bij uit stek een leuke toevoeging is als ik weer op pad moet/gaat. Daarom wil ik hem wel graag winnen.😁😁😁

 10. Waauw, deze sextoy lijkt op me ouwe Wii controller, waar geen ruk aan was om mee te spelen. Maar als ik zo lees, dan brengt dit mijn zaakje tot een heel andere level. Aan de reactie te lezen op deze website komt valentijn er binnenkort weer, wie weet word dit mijn valentijn 😍. BTW gefeliciteerd met jullie droomwinkel🎉 en mag de toekomstige eigenaar er van genieten!!!

 11. Poppie! Wat leuk dat je deze toy weg mag geven 😊 Mark, bedankt en van harte gefeliciteerd met het 3-jarig bestaan van Euphoria! Waarom bedankt? Jullie heerlijke mentaliteit en openheid. Ik hou er van. De blogs? Fantastisch! Door het lezen van de blogs merk ik dat ik nieuwsgierig word en veel dingen wil proberen waar ik eerst niet per se voor open stond. Tot grote vreugde van mijn vriend 🙂 met deze manta is hij aan de beurt!

  Ga zo door beide! Liefs Tessa

 12. Gefeliciteerd Euphoria. Wat een mooie winkel en webshop! Leuk om via een tester nu meerdere testers te volgen, en natuurlijk Euphoria. Ik wil de Manta graag winnen om meer afwisseling te hebben voor allebei!🎈🎁

 13. Gefeliciteerd Euphoria met jullie 3-jarig bestaan. Leuke speeltjes maken het wat spannender en geven wat afwisseling… Tot nog toe hebben we enkel speeltjes voor haar… En ik ben eigenlijk erg benieuwd wat deze mant(r)a in onze slaapkamer (of keuken of zo) kan betekenen…

 14. ♪♪♪ Lang zullen ze leeeeeven, lang zullen ze leeeeeven ♪♪♪
  ♪♪♪ Lang zullen ze leven, de Euphoria ♪♪♪
  ♪♪♪ De Euphoooo-ri-a, i-in Heeee-ren-veen ♪♪♪
  HIP HIP HIP, HOERAAAAAA!!!
  HIP HIP HIP, HOERAAAAAA!!!
  HIP HIP HIP, HOERAAAAAA!!! (ahja, 3x hé)
  Een manta, dat is een heel groot beest.
  Maar blijkbaar dus ook een tof speeltje, als je jouw review leest.
  Mijn vriend zei me gisteren: ‘Schrijf een reactie, dat kan jij als de beste.’
  Ik denk dat hij de toy gewoon écht heel graag eens wilt testen! 😉

 15. Oeh wat leuk! Al 3 jaar, gefeliciteerd. Ik heb sinds kort een vibrator en ben mij aan het verdiepen in meer speeltjes, deze lijkt mij geweldig om erbij te hebben, dan kan ik kiezen.

 16. Hmm ken deze niet🤔 dus een nieuw speeltje voor mijn man, zou wel erg leuk zijn🤗 Ipv mij eerst verwennen, wil ik mijn weleens anders verwennen😋😉

 17. hieppp hiephoeraa; gefeliciteerd Euphoria!
  Ik doe ook deze winactie mee, niet voor mijzelf. Maar voor mijn vriend, heb veel speeltjes maar niets voor hem.
  Veel succes iedereen =)

 18. Van harte Euphoria! 🎉 leuk om mensen enthousiast te zien over goeie sekstoys :D. Ben heel blij dat m’n vriend ook niet bang is voor speeltjes, dus zo’n Manta proberen en hem een lekker verwennen lijkt me superleuk :p

 19. Lieve Euphoria. Van harte gefeliciteerd met het 3jarig jubileum. Heerlijke winkel. Prachtige fijne spullen en altijd gezellig. Ik wil deze Manta graag winnen om hem te gaan testen. Zoveel goeds overgehoord
  Het is tenslotte bijna
  V❤️alentijnsd❤️g. Kan ik hem verrassen

 20. Nogmaals super gefeliciteerd @Euphoria! Dit speeltje lijkt mij echt heel erg gaaf om te winnen en om het natuurlijk te gebruiken, haha! Ik heb van dit speeltje nog niet gehoord en nadat ik je review las werd ik extra nieuwsgierig! Ik denk dat mijn vriend het wel erg leuk zou vinden! Zeker omdat toch onze meeste speeltjes voor mij zijn, zou dit een super leuk zijn! Kan ik hem ook een laten genieten met een speeltje:)
  En aangezien ik denk dat hij nog niet hiervan gehoord heeft maakt het het extra spannend voor hem 😏
  Ik plan vast een leuke avond voor hem in en dan maar duimen dat ik win, spannend! En veel plezier zaterdag voor jullie! ❤️

 21. Gefeliciteerd euphoria! Vanaf het begin al vaste klant en nogsteeds is het altijd gezellig bij jullie!
  Waarom ik de manta wil winnen? Qua vorm lijkt hij wel een beetje op zn vleesknijper ( lekker dubbelzinnig ook xd) je weet wel zn ding waarmee je je worstjes in de pan omdraait? Ik ben benieuwd of hij mn vriend zn worst ook laat omdraaien van geluk haha. Oke nu zonder gein , het lijkt me een super tof ding voor beide! Ziet er prachtig uit en is iets wat al vrij lang op mn wishlist staat , alleen er ook nog heel veel andere toys zijn die ik gaaf vind 😅.

 22. Hiep hiep hoera gefeliciteerd met jullie super leuke winkel, ik volg jullie al een hele tijd op Facebook en lees altijd alles van jullie , waarom ik graag zou winnen, ik kan wel weer wat leuks in mijn nachtkastje gebruiken, aangezien ik me alleen moet vermaken, heel graag , en toppers ga Door met euphoria ❤

 23. Gefeliciteerd met jullie jubileem🎉. Ziet er gelikter uit dan de “grote jongens”. Eindelijk zie ik eens iets voor mannen wat me kan bekoren. Voor mijn vrouw al verschillende speeltjes, zelf nooit iets naar mijn zin gevonden. Tot nu toe…..😁. Lijkt me heerlijk om me hier mee te laten verwennen😜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *