Sekstoy Review: Yoba Love Egg2. Een vibrerend eitje!

Een tijdje geleden kreeg ik van Loveware een klein eitje op afstandsbediening om te testen. 

Ik sta altijd een beetje sceptisch tegenover dit soort producten, want ik weet dat de meeste vrouwen gewoon weinig hebben aan iets wat alleen intern stimuleert. En ik ben daar absoluut geen uitzondering in. 
Dus toen ik dit eitje kreeg, twijfelde ik ten zeerste of ik wel de juiste persoon was en ben om dit te testen. Maar ik wou het wel graag eens proberen.

Het eitje is van het merk Yoba. Het leek me op het eerste zicht een heel degelijk merk dat z’n best doet om degelijke en vrouwvriendelijke producten op de markt te brengen. Maar toen kwam ik het eitje in een andere kleur tegen op een andere website, van een ander merk. En toen ik laatst in Amsterdam rondliep, kwam ik het nog een aantal keren tegen, van telkens andere merken.
Waarom doen bedrijven dat toch? Het is iets van “we willen een eigen lijn, dus kiezen we een model uit China en laten we onze eigen doosjes drukken!”?? Zelfs als je dan kan waarmaken dat je wel degelijk voor een goed product hebt gekozen, verlies je naar mijn gevoel wel wat aan geloofwaardigheid. Jammer, vind ik het. 

Na alweer zo’n tirade: tijd voor de test! 🙂

Het doosje

Ik kreeg het eitje dus van Rebecca van Loveware en zij had het op haar beurt meegebracht van de Erofame beurs, dus ik kreeg het doosje mee, maar niet meer de volledige ongeopende verpakking. Ik gok dat het eitje en de afstandsbediening in een normale doorschijnende plastieken verpakking zaten toen ze uit de doos kwamen. De doos zelf is wit met roze letters. Niet erg origineel nee. Maar duidelijk? Dat wel. 

Je krijgt dus de afstandsbediening. Daarin horen 2 AAA batterijtjes, die je er niet bij krijgt (dat vind ik precies wel vrij normaal). Het eitje is dan weer oplaadbaar en volledig waterdicht. Gelukkig maar, aangezien het in je lichaam moet 😉 Er komt zo’n oplaadkabeltje bij dat je door het siliconen duwt en de andere kant in een USB lader steekt. Het blijft een vreemde manier, maar het werkt wel echt heel goed.

Maar wat doet het eitje?

Het is zo’n eitje dat vibreert wanneer je op de afstandsbediening te drukt.
Je kan het dus op twee manieren gebruiken. Of je brengt het in en je vrijt ermee (want de minder logische manier van gebruiken is). Of je brengt het in en geeft je partner de afstandsbediening terwijl je bijvoorbeeld ergens naartoe gaat.
Dat laatste is best wel spannend voor veel mensen. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch. 

De knopjes

Op het speeltje zelf heb je 1 knopje. Redelijk simpel: je duwt op het knopje om het eitje aan te zetten voor het inbrengt (anders doet het eitje dus niets). En dat is het dan ook het enige dat je ermee kan: het eitje aan- en uitzetten. Raak je de afstandsbediening kwijt? Dan kan je er niet zo heel veel meer mee 🙂

Op de afstandsbediening heb je 2 knoppen: met de bovenste knop doe je het eitje vibreren of zet je het weer uit. Met het onderste knopje zap je door de 10 (!) standjes. Het lichtje geeft je aan of het eitje al dan niet vibreert. 

In eerste instantie vond ik het super onlogisch dat het lichtje niet mee knippert gelijk met op welk standje het eitje vibreert. Want hoe weet je partner nu op welk standje hij je gezet heeft?  Maar eens we het begonnen te gebruiken werd al snel duidelijk dat de afstandsbediening toch zelden echt bekeken wordt en dat het dus niet uitmaakt of je kan zien hoe het eitje vibreert… 

Het Yoba eitje zelf

Het eitje zelf heeft dus 10 verschillende standjes: 3 rechtlijnige vibraties en dan nog 7 ritmes.
Het inbrengen ging heel vlot met wat waterbasis glijmiddel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een klein beetje ongerust was (en ben) over het touwtje waarmee je het eitje weer naar buiten moet trekken. Dat lijkt echt heel dun en zwak. Tot nu toe nog geen problemen, maar dat zou echt een kleine nachtmerrie zijn, mocht dat afbreken 😀

We zijn een weekendje naar Amsterdam geweest, dus ik besloot dat dat het ideale moment was om het uit te proberen.
Het is in het begin wat zoeken. Wantjah, ik wil het eitje ook niet van ’s morgens inbrengen om er dan de rest van de dag mee rond te lopen. En wat als het batterijtje dan plat is op het moment dat je het wil gebruiken?
Dus dan maar naar het toilet tegen de avond en het eitje proberen inbrengen. Iets moeilijker, zo zonder glijmiddel. Maar ook nog glijmiddel meenemen in m’n handtas was toch net een brug te ver.
De afstandsbediening had ik ’s morgens al aan m’n partner gegeven.

Ik kom terug uit de toiletten met een licht gevoel van spanning en ook meteen al opwinding. Want dit is eigenlijk gewoon echt wel heerlijk spannend. 

Ik merk ook dat ik het leuker vind dan ik had gedacht. Het gevoel op zich doet me niet zo vreselijk veel, ik heb niet zo veel met een vibrerend ding in mijn vagina. Maar de spanning op zich is eigenlijk echt wel zalig! Echt veel fijner dan ik me had ingebeeld. Niet orgasme fijn, dat niet. Maar het is wel een hele leuke voorbereiding op wat er verder die avond nog gaat komen. Zowel voor mij als voor mijn partner. 

Het is niet dat de vibraties super diep zijn. En ook niet dat ik de standen op zich zo geweldig vond. Het gaat hier echt meer om de spanning. Dat er iets in je vibreert en je stimuleert omdat je partner dat wil. Dat het wel eens zou kunnen dat iemand anders dat merkt. Ja, dat is eigenlijk wel iets voor mij 🙂

Verder moet ik ook nog zeggen dat het eitje echt heel goed werkt samen met de afstandsbediening. Wat je vaak hoort is dat het eitje niet goed zou reageren, maar dat was geen enkel probleem, ook niet met wat afstand ertussen. 
Ik was ook wat bang voor het geluid. Want als je het eitje in je hand neemt, dan maakt het echt wel een mega geluid! Of zo lijkt het toch 🙂 Maar eens je het in je hebt valt dat eigenlijk heel goed mee! 

Het is best wel een mooi vaginaal eitje!

Dus?

Het is zeker niet iets wat ik vaak ga gebruiken.
Het is ook geen speeltje dat op regelmatige basis bij mij in bed gaat belanden. Maar het is wel super leuk om eens te gebruiken als ik eens ergens naartoe ga met mijn partner ofzo! 🙂 Het is echt wel heerlijk spanning opbouwend. 
Dat heb je uiteraard niet altijd nodig, maar zo af en toe kan het wel echt eens super fijn zijn! Een aanrader dus.

En nu komt de moeilijkheid… Want jah, je kan het eitje nog niet kopen bij Loveware en verder vind ik het ook enkel op Franse websites (Yoba is dan ook een Frans merk). Je kan het wel kopen via Amazon voor €48 (+€4
verzending)

Maar! Je kan het eitje ook kopen van het merk Feelztoys bij Hot Stuff
voor maar €34,90!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *