Review: YESforLOV Massage Integral Gourmand!

Van Loveware kreeg ik de gloednieuwe YESforLOV Massage Integral Gourmand.
Omdat ik op mijn FUN Party’s de producten verkoop van het merk YESforLOV, ken ik hen relatief goed.
Ik ben er ook fan van! Het zijn natuurlijke producten, 95% ervan is zelfs helemaal vegan en ze worden volledig in Frankrijk gemaakt, zelfs de busjes waar het product in zit.
Ik wist al wel even dat ze bezig waren met iets nieuws te ontwikkelen dat zo’n beetje alles kan, maar ze hebben er effectief 5 jaar aan gewerkt. 

De YESforLOV Massage Integral Gourmand is een eetbaar glijmiddel én je kan er mee masseren. Op zich is dat niet bijzonder, want er zijn nog wel wat producten op de markt die dat proberen. Maar YESforLOV beweert ook dat het niet plakker is en dat het heel lang blijft glijden. Is dat ook zo?

De verpakking

Zoals altijd is de verpakking van YESforLOV proper en duidelijk. Wat ik er een beetje jammer aan vind, is dat ze vaak voor het klinische wit gaan, zoals zo veel andere producten. Maar dat is heel erg persoonlijk, ik hou gewoon van kleur. 

Het flesje zelf is ook wil en er staat duidelijk op wat het is. Ik zal het dus niet per ongeluk verwarren met één van hun andere producten of met andere merken. 

Het is een handig flesje. Van dekseltjes ben ik algemeen niet zo’n fan en dat is ook hier niet anders: ze worden zo snel vuil… Maar het duw-systeempje werkt wel heel goed. Je kan er iedere keer perfect dezelfde hoeveelheid uitkrijgen. En dat is handig eens je weet hoeveel je graag gebruikt. 🙂

Wat doet de YESforLOV Massage Integral Gourmand?

Het is dus een 3in1: je kan het gebruiken als glijmiddel, je kan er mee masseren en je kan het opeten. Ik ga elk van deze aspecten even afzonderlijk bespreken. 

Ze hebben dit eetbaar glijmiddel trouwens gemaakt als alternatief voor de Délice Deluxe. Dat was ook een leuk product, maar net als de meeste andere producten met smaakjes, werd het al heel snel plakkerig. Ook het warme effect werd niet door iedereen gewaardeerd.

Glijmddel?

De eerste keer dat ik de gel eruit liet komen wat ik wel een beetje verrast: het is namelijk een melkachtig witte gel. De tekstuur is redelijk dik en dat is wel fijn. Ik heb glijmiddel liefst niet te loperig, want dan loopt het gewoon van de plaats waar je glijmiddel wil gebruiken 🙂

Wat ik nog vergat te vermelden is dat dit glijmiddel een hybride is: vooral waterbasis, maar er zit ook wat silicone bij en dat zorgt er natuurlijk voor dat het glijmiddel echt wel heel goed glijdt en niet plakkerig wordt. Een ander groot voordeel aan een hybride glijmiddel is dat je het ook op je toys kan gebruiken

Waar het erg leuk voor is, is bijvoorbeeld om mee af te trekken. Door de smaak ruikt het eigenlijk ook wel lekker. En zo kan je prima afwisselen tussen het betere hand- en mondwerk. 🙂

Je kan het glijmiddel dus ook op je speeltjes gebruiken. Ik hou zelf wel van een fris geurtje op mijn speeltjes, dus ik gebruik het hier best wel graag voor! 

Massage?

Het is een erg gladde gel en het glijdt echt wel lang en goed. Je kan er dus prima mee masseren, al raad ik niet aan om er een volledige massage-sessie mee te houden die echt lang duurt. Het is meer een “je smeert elkaar er helemaal mee in en likt en knabbelt en geniet en vrijt en”… Het is echt een geweldige gel!

Eetbaar?

De Massage Integral Gourmand smaakt naar perzik. En naar mijn gevoel smaakt het ook écht naar perzik! Niet de normale zoete gel die je dan meestal krijgt, maar een frisse smaakvolle gel die mij echt deed denken aan het bijten in een perzik (zolang het je maar niet in je partner doet bijten natuurlijk 😉 ). Het is heerlijk om aan de gel te kunnen likken, erop te blazen, ermee te plagen,  … Een écht eetbaar glijmiddel!

Tegenwoordig hebben ze ook al een nieuwe smaak op de markt: de Ananas Groene Thee. Ik vind hem alvast super lekker!

Laten we even heel eerlijk zijn: je wil ’s avonds nog wel vrijen na een lange werkdag en je partner heeft nog zin in een lange pijp- of bedbeurt… Dan is zo’n eetbaar glijmiddel toch zalig! Gewoon erop, lekker likken aan een smaak die je wel aanstaat en dan kan je erna gewoon verder vrijen, geen plakkerig gedoe ofzo! Zalig gewoon!

Conclusie?

Ik vind het een heerlijk product. De smaak is goed en het glijdt echt wel zonder problemen en plakt niet. Dat is echt uitzonderlijk!

Ben je dus op zoek naar een eetbaar glijmiddel waar je je partner volledig mee kan insmeren, dat ook nog eens lekker smaakt en je op alles kan gebruiken? Look no further! 😀

Je koopt deze Massage Integral Gourmand voor €27,90 bij Loveware! Je kan er de Perzik-smaak krijgen of de Ananas Groene Thee.
Of je kan hem ook bestellen via mij of op een super leuke FUN Party! Contacteer me hier! 🙂

Ik ben grote voorstander van het steunen van kleine zelfstandigen, dus ik heb het aller liefst dat je via de linkjes hierboven bestelt. Maar als je echt wil, vind je de Massage Integral Gourmand ook op bol. En wel hier.

3 thoughts on “Review: YESforLOV Massage Integral Gourmand!

  1. Ik heb dit productje onlangs via jou besteld en vind het echt geweldig. Ook mijn vriend is enorm fan! Het glijd erg goed, het ruikt heerlijk en is bovendien echt lekker ook! Dit is een productje dat ik zeker nog eens ga kopen! Veel beter dan de durex producten die we al gebruikt hebben!

  2. Ik ben enorm fan van glijmiddel. Wij gebruiken het bijna tijdens elke vrijpartij.
    Ik heb de gewoonte lekker veel te gebruiken en mijn vriendin helemaal in te smeren. Hmmm i like 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *