Review: Délicieux Pinceau van YESforLOV

Je weet het of je weet het niet, maar 1 van mijn jobs (jawel, ik heb er meerdere) is het geven van FUN Party’s. Een FUN Party is een avond waarbij ik (of 1 van mijn collega’s) naar je thuis komt om de producten van FUN Factory en enkele andere partners voor te stellen, in een intieme huiselijke kring.
Altijd leuk! Onlangs kwam onze nieuwe catalogus uit en daarin staan ook enkele nieuwe producten van YESforLOV, zoals de Délicieux Pinceau!

YESforLOV is een Frans merk dat super goede producten maakt met de beste zorg. Kan het zijn dat je er allergisch voor bent of irritatie van krijgt? Natuurlijk, dat is bij de meeste producten zo, ook van andere merken. Maar er wordt veel onderzoek gedaan naar de producten en ze worden door erg veel mensen getest voor ze effectief op de markt komen. En dat heb ik wel graag. 🙂

Een Délicieux Pinceau, wat is dat voor een beest?

Ze hadden van het YESforLOV-merk al langer een eetbare gel. Geen glijmiddel dus, maar een gel, gemaakt om van je partner af te likken. Maar een gel in een tube met een pompje, dat werkt gewoon niet zo makkelijk en verfijnd. En dan moet je er toch met je handen aanzitten, of meteen een hele kwak van het goedje in je mond nemen. Niet echt handig dus. 

Wat hebben ze daarop gevonden? Een dik penseel! Echt!
Je draait het busje open vooraan aan het penseel en duwt dan lichtjes op het tuubje. De vloeistof komt dan tussen het penseel door en hupla! Je kan ermee smeren en wrijven en liefhebben! En dat op zich werkt heel goed voor mij. Het is een super zacht gevoel. Het plakt ook een pak minder dan de vorige versie.

In het doosje zit ook een zakje pop-suiker. Zo van die knisperende bolletjes suiker, die knetteren in je mond. Het is iets minder mijn ding, maar je mag er creatief mee zijn. 🙂 Ermee kussen is best nog wel leuk, voor orale seks vind ik het ietsje minder interessant.

Smaakjes

Er zijn 4 verschillende smaken: rode vruchten, suikerspin, appel-framboos en citronnade. Ze zijn alle vier wel lekker, maar ook alle 4 relatief zoet. Er zit geen suiker in, maar wel glycerine en nog een andere zoetmaker. Suiker zou namelijk echt niet goed zijn voor je vagina.
Volgens sommigen (bijvoorbeeld Tess van TessTesst), is glycerine ook absoluut niet gezond. Persoonlijk heb ik er echt geen last van, maar als je al enkele glijmiddelen met glycerine getest hebt en je hebt irritatie, probeer dan zeker eens eentje zonder. 

In elk geval: de smaakjes zijn zoet, maar wel een pak lekkerder dan de vorige versie, de délice deluxe. Ze hebben wel nog steeds een warm effect, wat heel leuk kan zijn bij orale seks, zowel voor de gever als voor de krijger. 🙂 

Waarom zou je het gebruiken?

Het kan een fijne afwisseling zijn.
We hebben allemaal wel van die momenten waarop je je partner wel wil plezieren, maar er eigenlijk zelf iets minder zin in hebt… Of misschien wil je gewoon graag ook een lekker zoet smaakje terwijl je bezig bent. Ik vind het ’s morgens ook wel handig als ik weet dat mijn adem net iets minder lekker ruikt. 😀 Allemaal slechte redenen, ik weet het, maar het kan echt zalig zijn! Het penseel helpt ook om alles heerlijk uit te wrijven. Dat op zich is al een hele sensuele en/of seksuele handeling. En het daarna aflikken, maakt het uiteraard helemaal af. 🙂

Doordat het zo warm wordt, is het ook wel een product dat ik erg fijn vind wanneer het op mij wordt gebruikt. Het geeft een erg warme, alles vervullende gloed. Met het penseel over je lippen gaan daar beneden en dan je partner die er zachtjes op blaast: heerlijk gewoon!

Zelf vind ik het wel fijn om de Délicieux Pinceau op mijn partner te gebruiken als ik hem eens extra wil verwennen. Het geeft mij een leuk smaakje om af te likken en hem een extra om van te genieten. 

Dit product is daarnaast echt niet bruikbaar als glijmiddel. Daarvoor plakt het te snel en te hard. Het is alleen maar om een smaakje toe te voegen aan je seksleven. Niet meer, maar zeker ook niet minder.

Wat vindt Miss Poppie?

Ik vind het eigenlijk echt wel leuk!
Het is niet iets wat ik dagelijks ga gebruiken (wat wel?), maar heel af en toe kan het er zeker wel eens bij. Als ik nood heb aan wat snoep ofzo. 😀
Het is fijn om je partner er helemaal mee in te wrijven en dan stukje bij beetje af te likken. Heerlijk speels!

Je koopt de Délicieux Pinceau bij Loveware voor €24,90.

Je kan ze ook bestellen door mij een berichtje te sturen! Of boek eens een FUN Party, natuurlijk. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *