Sextoy review: Bella van Rianne S. Wat een prachtig ding!

Toen ik onlangs een mailtje stuurde naar Rianne S had ik niet verwacht dat ik meteen alles waar ik op gehoopt had ook zomaar thuis toegestuurd zou krijgen. Maar dat gebeurde dus wel! Hoe ongelooflijk geweldig is dat! Deze Bella zat ook bij in de hele grote doos.

Ik vroeg voornamelijk om enkele verschillende speeltjes die me aanspraken, maar sowieso is Rianne S een merk dat ik erg leuk vind. Kwalitatief, Nederlands, kleurrijk, eerlijk en heerlijk. Wat wil je nog meer? 🙂

De verpakking van de Bella

Oh my, oh my! Wat kan ik enorm veel schrijven over hoe geweldig ik deze verpakking vind! De doos is helemaal geen typische rechthoek, ze is ook niet wit en alles ziet er gewoon bijzonder uit! Deze 6-hoekige doos in sprankelende kleuren is op zich al geweldig om cadeau te geven (of te krijgen!). Als je de doos open doet, staat de Rianne S Bella er mooi rechtop in.
Bij de Bella krijg je ook nog een goud-kleurige armband met het opschrift “She believed she could, so she did”, die zit mooi mee in het doosje. Van female power gesproken! 😀 Dat soort dingen hoeven natuurlijk niet. En nee, je speeltje op zich wordt er echt niet beter door. Maar ik vind het echt wel super leuk gedaan.

Ik heb zelf uiteraard heel wat speeltjes. En veel van de speeltjes die ik heb, die krijg ik om te reviewen. Dus als ik bij het uitpakken nog steeds het gevoel heb dat ik iets ongelooflijk bijzonder gekregen heb en ervan moet lachen als een klein kind: dan wil dat echt wel wat zeggen! (al ben ik eigenlijk altijd wel relatief blij met nieuwe speeltjes! 😉 ).

Helemaal onder in de doos vind je trouwens nog een handleiding en een oplaadkabel. Perfect zo.
Wat ik een beetje jammer vind aan de kabel is dat er geen labeltje aan hangt en ook dat niet alle Rianne S kabels hetzelfde zijn. Maar dat is ook maar gewoon om iets te vinden om op aan te geven hoor. 😀

Opladen

Opladen werkt heel eenvoudig door het pinnetje onderaan door deze Bella te duwen. De andere kant stop je in een USB-stopcontact en voila! Opladen duurt de eerste keer wat langer, daarna een uurtje of 2. 

Knopjes

Als ik 1 nadeel moet geven aan deze Rianne S Bella, dan zijn het vrees ik de knopjes. Of eerder: het knopje. Wat er is er maar 1. Nadeel daaraan is uiteraard dat je altijd helemaal door alle standjes moet gaan als je een snelheid naar beneden wil. En ik ben wel zo iemand die graag wisselt tussen 2 standjes, ik maak graag mijn eigen interval, soms wat harder, dan weer even wat zachter om dat weer naar harder te switchen. Dat kan bij deze Rianne S dus niet. 

Wat het knopje wel doet is licht geven. In de snelheid waarop je Bella gaat. Zoveel te harder, zoveel te meer licht. 🙂 Grappig, want ik zie de functionaliteit hiervan eigenlijk niet echt. Maar hey! Het geeft licht!

Wat je ook voorhebt bij maar 1 knopje is dat je op je hoogtepunt per ongeluk op die knop duwt. En dan gaat je speeltje dus nog harder… Waarop je het dan maar beter uitzet. En dat is zonde voor je orgasme. 2 knopjes dus, op alle speeltjes… pretty please? 

Proper maken?

De Rianne S Bella is van Silicone gemaakt. Het materiaal voelt goed en ruikt goed. De Bella ziet er ook prima uit en heeft geen zotte plooitjes of hoekjes. Daardoor is het een heel makkelijk speeltje om te reinigen. Gewoon met water en eventueel een milde zeep of, nog beter, een echte toycleaner.
Meer over het reinigen van je speeltjes, lees je hier.

Hoe werkt de Bella?

Omdat ik erg nieuwsgierig was naar de Bella (ik heb namelijk nog niet zo heel veel wands getest, maar die die ik getest heb, die bevallen me iets minder), ben ik er meteen aan begonnen! Waterbasis glijmiddel op het kopje (met silicone-materiaal gebruik ik altijd glijmiddel, omdat dat zo precies wat tegenwerkt) en proberen maar. 

Zoals gewoonlijk was ik niet meteen laaiend enthousiast. De vibraties zijn zeker ok, maar ik heb al gemerkt dat gewone sterke vibraties enkel op mijn clitoris me eigenlijk weinig doen. Ik kan er wel van klaarkomen, maar het kost me moeite, het gaat niet vanzelf of automatisch, if that makes sense. 

Omdat ik wel voelde dat er meer in deze Rianne S Wand zat, probeerde ik er een dildo bij, die ik op dat moment ook nog moest testen (de glazen Gildo no 14). Het was meteen raak! Wat een combinatie! De krachtige vibraties van de Bella, die echt wel goed door je hele lichaam trekken, geven ook door aan het glazen materiaal van de Gildo, waardoor de twee samen echt heel erg goed werken. 

Bella met partner?

Omdat de vibratie nogal krachtig is, heb ik wat moeite om de Bella aan mijn partner door te geven en door hem te laten bedienen. Toch als het over mijn gevoeligere delen gaat. 😉 Een wand is uiteraard ook erg fijn om mee te masseren, dus dat is dan weer helemaal geen probleem.

Het is ook een speeltje waar ik vrij makkelijk een orgasme mee krijg, dus tijdens het vrijen vind ik het wel fijn om de Bella erbij te nemen. Het kan de zaken soms een stuk makkelijker maken!

Conclusie

Dit is best een goeie vibrator! Ben je op zoek naar een behoorlijk krachtig speeltje dat toch relatief compact is? Dan kan deze Rianne S Bella wel iets voor jou zijn!

Voor mij persoonlijk werkt dit soort krachtige vibratie enkel in combinatie met inwendige stimulans, maar ieder lichaam is uiteraard totaal anders. Maar mijn favoriete combo van het moment is dan ook deze Belle samen met de Gildo no 14. Heerlijk! 🙂

Je koopt deze Rianne S Bella voor €69,95 bij Bol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *