Sextoy Review: B Swish BWild Classic Bunny

Van Hot Stuff kreeg ik deze kleine B Swish BWild Classic Bunny Vibrator.

Ik was er meteen heel erg blij mee. 🙂 Ik heb zo namelijk nog geen model en heb het ook nog nooit kunnen proberen, dus ik was heel erg benieuwd naar hoe het zou voelen.

De BWild Classic Bunny is van het merk B Swish. Ik heb de indruk dat het zo’n merk is dat wel zijn best doet om vernieuwend te zijn. Ik vraag me bij dit soort merken ook wel eens af of er wel een vrouw betrokken wordt bij het design- en ontwikkelproces.
Maar het moet gezegd: ze maken leuke dingen voor leuke prijsjes. Er zijn ook speeltjes van mindere kwaliteit te vinden met hun naam erop, dus altijd goed opletten dat je degelijke materialen koopt.

Het doosje van de BWild Classic Bunny
Het doosje van de BWild Classic Bunny

Hoe koop je hem?

De BWild Classic Bunny koop je in een kleine zwart-paars-witte doos. Het ziet er wel ok uit voor een vibrator van deze prijs. De vrouw had er van mij niet persé op gemoeten, maar kijk, het is hun design. 🙂 De paarse kleur op de verpakking is dezelfde kleur als die van de vibrator zelf. Dat doet me vermoeden dat als de je BWild Classic Bunny in een andere kleur kiest (er zijn 3 kleuren: paars, roos en blauw), de verpakking ook anders zal zijn. Ik ben wel blij met mijn paarse versie. 🙂

Op het doosje staat alle informatie die je nodig hebt: het is een battery operated vibrator die waterdicht is en 5 standjes heeft, gemaakt is van siliconen en ABS plastic.
Waterdicht vind ik altijd een beetje riskant bij een vibrator op batterijen en zeker 1tje van deze prijsklasse. Ik heb dus tot helemaal op het einde van het testen gewacht om hem eens echt onder water te stoppen en het blijkt toch in orde te zijn 🙂 Maar ik zou toch eerder aanraden om hem als spatwaterdicht te bekijken en dus niet verder te gaan dan het speeltje gewoon afspoelen onder de kraan. In bad blijft een beetje riskant.

De verpakking zegt het verder eigenlijk zelf al: gemaakt van siliconen en ABS plasic. Niet 100% siliconen, niet medische siliconen, … Het kan dus een mix met eender wat zijn. En zo ruikt hij ook. Ik haal een vibrator altijd eerst een tijdje uit de verpakking voor ik hem ga testen, om hem de kans te geven de plastiek geur van de verpakking kwijt te raken. Deze BWild Classic Bunny heeft zijn plastiek geur nog steeds een beetje. Maar dat gezegd zijnde voelt hij wel zacht aan en de gietnaad die er in het silicone zit lijkt goed afgewerkt te zijn. Het zou dus kunnen dat de geur van het materiaal aan de binnenkant komt ofzo, geen idee. 

Nog iets heel erg leuk aan deze BWild Classic Bunny is dat je er een zakje bij krijgt. Ok, ik weet dat het niet hét beste zakje ooit is dat stof tegenhoudt en desinfecterend werkt, maar het is een zakje! En ik heb het al belachelijk veel gebruikt als ik bijvoorbeeld eens een speeltje wil meenemen. Het is dan ook een mooi en klassiek zakje, onopvallend. Echt heel erg fijn!

Knopjes?

De B Swish Bunny heeft 1 knop. Een hele handige grote knop. Voor 5 standen vind ik dat eigenlijk wel voldoende, je hoeft niet extreem veel te klikken als je een vorig standje terug wil. En met zo’n grote en handige knop, hoef je ook niet te zoeken. Hij is er gewoon.
Aan- en uitzetten doe je ook gewoon met die knop. 

Het speeltje heeft dus 5 standen: 3 steady en 2 patronen. Ik ben altijd meer te vinden voor de rechtlijnige vibratie en uit ervaring weet ik dat dat voor de meeste vrouwen zo is, dus prima keuze van B Swish!

Het idee om de knop aan de onderkant te zetten valt ook nog goed mee. Ik was in het begin wat bang dat ik er moeilijk ging aankunnen, maar eigenlijk heb je de vibratie prima onder je vingers als je de vibrator gebruik.

Wat doet deze BWild Bunny?

De vorm van het vibratortje is gemaakt om de G-spot te stimuleren, de oortjes en het neusje van het konijntje bovenop zijn voor tegen je clitoris. 

Om met de eerste van deze beweringen te beginnen: ja, het design is prima om mijn G-spot te stimuleren. Ok, ik zou liever hebben dat hij iets minder glad was en nee, vibraties zijn ook niet echt nodig of zelf interessant om mijn G-spot te stimuleren, maar het werkt. De tip komt tegen de G-spot en dat geeft me een aangenaam gevoel. Er van klaarkomen zal ik niet, maar het geeft wel iets extra.

Maar dan… Het 2e deel van die beweringen hierboven: het konijntje is perfect gepositioneerd om je clitoris te stimuleren… Hmmm. Wel niet dus. Of toch in elk geval niet voor mijn lichaam. Ieder vrouwenlichaam is anders en het is uiteraard perfect mogelijk dat het voor sommige vrouwen wel allemaal perfect op z’n plaats valt, maar om eerlijk te zijn betwijfel ik het een beetje… Het konijntje zit gewoon te laag! Het moet hoger komen, verder van de schacht af als je wil dat het de clitoris raakt!

Dus, creatief als we zijn duwen we dan met 1 vinger het konijntje een beetje hoger zodat het mijn clitoris raakt. En toen gebeurde er iets wonderlijks!
Plots begon de BWild Classic Bunny harder te vibreren. Wat goed is, want ik was al een beetje ongerust over de zachte, niet echt aanwezige vibraties toen ik hem aanzette. Het bizarre is dus dat de vibrator harder of zachter vibreert, afhankelijk van hoe je het konijntje houdt. Een echte logica heb ik er nog niet in gevonden, dus ik ben ook niet zeker of dit al dan niet een productiefout is.

Ik nam dan maar contact op met P. van Hot Stuff om te vragen of zij het eens kon nakijken bij een ander exemplaar en blijkt dat dat dus niet de bedoeling is. Dus heb ik van haar een ander exemplaar gekregen om wel degelijk goed te kunnen testen! Waarvoor dank! 🙂

Belangrijk dus: als er iets is met je speeltje of je twijfelt: stuur even een berichtje! Bij de goeie seksshops is er altijd wel iemand die je graag helpt! Reuze grote en goede reden om gewoon dicht bij huis te bestellen! 

Maar werkt hij?

Nu dat uitgeklaard is kunnen we over het echte test-werk beginnen. 
Ja, de BWild Classic Bunny werkt. Maar niet overtuigend. Doordat het konijntje niet vanzelf tegen je clitoris komt en je de vibrator in en uit wil bewegen om je G-spot te stimuleren en de knop aan de onderkant van de vibrator zit (kan je nog volgen?), wordt het gewoon een hele ingewikkelde bedoeling om je handen juist te houden zodat je dat allemaal kan doen en er tegelijk ook nog van kan genieten.

Klaarkomen was met deze BWild Classic Bunny niet echt een probleem. De vibraties op zich zitten wel goed. Ze zijn niet super diep, nee. En ik heb ook liever vibraties die wat gedefinieerder zijn (om er een naam aan te geven) vibraties die ik goed voel, tot helemaal boven in mijn lijf. Maar ondanks dat, doet hij wel wat hij moet doen. Ik ben er niet “BWild” van, dat niet. Maar tevreden? Dat wel, ja 🙂

Met partner?

Ik zou de BWild Classic Bunny niet met mijn partner gebruiken. Er zijn gewoon veel betere vibrators daarvoor. Ik denk ook niet dat je hem makkelijk tussenin kan leggen als je aan het vrijen bent, want hij is echt wel gewoon heel stevig en totaal niet flexibel.
Hoe je hem wel zou kunnen gebruiken met je partner is door hem/haar de vibrator te laten bedienen.
Mja… Ik zou voor een ander speeltje gaan als je graag iets wil om specifiek met partner te gaan gebruiken.

Dussss?

Ben je op zoek naar een eenvoudige (eerste?) vibrator? Dan kan dit absoluut iets voor jou zijn!
Het is echt een goed speeltje om vibraties te leren kennen, de prijs is super laag en je kan er verschillende dingen mee.
Heb je al wel wat speeltjes thuis, dan zou ik eerder voor iets anders gaan. Je gaat je wereld hier niet mee doen open gaan. 🙂

Je koopt deze BWild Classic Bunny op Bol voor net geen €30.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *