Review: Please me – 6 opdrachten om je partner beter te leren kennen!

Ik kreeg het spel Please Me van Hot Stuff!
Algemeen ben ik niet zo te vinden voor dit soort spelletjes. Ze zijn best leuk, maar ik speel ze gewoon niet zo graag. Ze duren me vaak wat te lang, ik krijg ze niet uitgespeeld omdat we gewoon niet tot aan het einde geraken… 😀

Op het doosje staat dat het spel gemaakt is om samen te ontdekken hoe je de sleur in de slaapkamer kan doorbreken. In hoeverre durf je je over te geven aan je partner? 

Het doosje is mooi zwart en discreet. 

Hoe werkt het Please Me spel?

Dit is een relatief simpel spelletje met enkele kleine accessoires: handboeien, een blinddoek en een pluimpje.
Leuk en klein. Écht klein! Enkel ik kon in de handboeien: ze zijn nogal mini.
De blinddoek gebruik je ook best in een niet al te lichte kamer, want als je een beetje moeite doet kan je er gewoon onderdoor zien. Het pluimpje is helemaal prima en fijn om te gebruiken.

Als je graag een leuke beginner bonadage-set ontdekt, raad ik je aan hier eens een kijkje te nemen!

Het Please Me spel bestaat uit 6 opdrachten. Wij hebben ervoor gekozen om beurten 1tje uit te voeren en dat leek zo wel te werken. (Behalve de laatste opdracht dan, want die is specifieker).
Het is allemaal vrij braaf, maar toch spannend als je wat minder thuis bent in het zwaardere werk (zoals ik eigenlijk 🙂 ).
Ik ben zelf een echte controlefreak. Dus me laten blinddoeken en vastbinden en me volledig overgeven aan mijn partner, dat kost me altijd wat moeite.

Dit spel is daarom wel vrij geslaagd, vind ik. Het zorgde er op een speelse manier voor dat ik me toch iets meer durfde te laten gaan tegenover mijn partner. Niet dat ik niet altijd al relatief open ben, maar ook ik heb nog wel wat mijn grenzen. 🙂

Is het leuk?

De opdrachten in het spel hebben als doel elkaar op een rustige manier beter te leren kennen en een klein beetje het BDSM-spectrum te verkennen. Er is duidelijk 1 iemand die submissive is, de andere is de dominante. Dat begint al bij opdracht 1, waar 1 van beide haar/zijn hoofd een minuut lang op de voeten van de partner moet leggen.

Daarna bouwt het een beetje op, maar het blijft allemaal vrij rustig, braaf en liefdevol. 

Leuk aan het spel is dat de oprdachten in 10 verschillende talen zijn en dat je dus eens gewoon in je eigen taal kan lezen wat je te doen staat. (Tease&Please is dan ook een Nederlands bedrijf dat seksueel getinte spelen maakt)
Het spel heeft ook niet de intentie jou of je partner iets te laten doen wat je echt niet wil.

Wat ik super vind aan dit Please Me spel is dat het je vooral veel aangeeft om met elkaar te praten: hoe voelde dit voor jullie, speek over je ervaringen, …
Alleen op die manier kan je telkens een stapje verder gaan en elkaar door en door leren kennen.
Al zorgde het bij mij soms ook wel voor wat lachsalvo’s. 🙂

Je koopt de Tease&Please Please Me bij Bol voor €23,99!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *