Pillow Talk Sassy, ontdek je G-spot!?

Hot Stuff Amsterdam stuurde me deze Sassy van Pillow Talk.
Op het eerste zicht een doodgewone vibrator, met een Swaroffski kristalletje in beneden en wel heel erg baby roze πŸ™‚ Maar schijn bedriegt! πŸ˜€

De verpakking

Het doosje van de Sassy! Very Classy!

Het is een witte doos met een venstertje erin, zodat je Sassy goed kunt zien. Pillow Talk en Sassy staan in bescheiden zilverkleurige letters op de doos. Allemaal heel stijlvol! Niet echt origineel, maar classy is het wel πŸ™‚

In de doos zit de Sassy in een zacht fluwelen verhard stuk. Je trekt de Sassy omhoog met een wit lintje. Best wel mooi en handig gemaakt!

In het wit-kartonnen stukje ernaast vind je een bewaarzakje, een oplaadkabel (met label!) en een blaadje met wat uitleg. Veel uitleg is er niet nodig, dus dat is best prima zo. Tegenwoordig vind je op die handleidingen ook altijd een QR-code. Wil je toch meer uitleg, dan kan je die zo online krijgen. 

Opladen doe je eenvoudig door het pinnetje op de daarvoor voorziene plaats door de vibrator te duwen. Ik blijf het eng vinden, maar het werkt! En de andere kant stop je gewoon in een USB lader. Ik las een tijdje geleden nog ergens hoe raar men dat jaren geleden vond, een USB kabel aan een vibrator! Intussen is het de meest normale zaak πŸ™‚

Hoe maak je hem proper?

Dat is wel een beetje een dingetje met deze vibrator, want hij is dus spatwaterdicht en niet volledig waterdicht. Je kan hem dus wel afspoelen, maar je mag hem niet volledig mee onder water steken. Uit gewoonte heb ik dat uiteraard wel gedaan. Woeps! Gelukkig werkte Sassy erna nog πŸ˜€
Aangezien het geen volledig waterdichte vibrator is, raad ik je wel aan om er zeker een toycleaner bij te kopen. Hot Stuff heeft er hele goeie (vind ik persoonlijk!).

Om het kuisen te vergemakkelijken, krijg je er van Pillow Talk ook nog een borsteltje bij. Om de diepere groefjes proper te kunnen maken. Heel erg fijn en opmerkzaam maar euhm… je moet hem echt wel héél diep steken om aan die groefjes te komen hoor! πŸ™‚ Volgens mij heb je dat borsteltje helemaal niet nodig voor dit speeltje, maar kijk, het is wel erg fijn van hun dat ze eraan denken.

Het knopje van de Sassy

De Pillow Talk Sassy heeft één kop. Een behoorlijk luxueuze knop met en Swaroffski kristal. Achja, het lijkt me allemaal nogal goedkoop, maar het ziet er op zich wel leuk uit. Niet dat ik veel bling nodig heb aan mijn vibrators, maar als het je ding is, waarom niet! 

Met die 1e knop werken is relatief simpel. Om het reisslot af te zetten duw je twee keer kort. Dan 1 keer kort duwen om aan te zetten en als je lang duwt gaat de Sassy harder en harder. Hij heeft dus alleen maar een rechtlijnige vibratie, wat voor de meeste vrouwen meer dan goed genoeg is. Als je op zoek bent naar patronen, is de Sassy sowieso niets voor jou. (kijk in dat geval even verder op mijn pagina met vibrators, er zit vast wel iets anders leuk tussen!)

Hoewel het knoppensysteem eenvoudig is, vind ik het toch wat te simplistisch. Of misschien wordt het door de eenvoud net complex πŸ™‚ Verwarrend!
Want stel je voor: je bent bezig met de Sassy en je beslist om toch een beetje harder te gaan? Als je geluk hebt, duw je gewoon wat langer op die 1e knop en als je nog meer geluk hebt, dan gaat die ook exact zoveel harder als jij het wil. Te hard? Jammer, dan kan je opnieuw beginnen: uit, terug aan en terug harder gaan tot de juiste sterkte. Heb je, zoals ik, ervaring met andere vibrators, dan kan het zijn dat je gewend bent sneller na elkaar te drukken. En dan gaat Sassy dus uit en op reisslot. Aaaah!
Het is dus wel even zoeken πŸ™‚ 

Maar hoe werkt de Pillow Talk Sassy?

De Pillow Talk Sassy is een G-spot vibrator. Of toch volgens de doos. 

De eerste keer dat ik hem gebruikte was ik denk ik wat minder opgewonden en ik gebruikte hem ook zonder iets anders op mijn clitoris. Ok, fijn, dacht ik. Maar daar bleef het dan ook bij. 

Bij de 2e test ging ik voor de Sassy samen met een clitoriale vibrator en had ik ervoor misschien ook al wel eens iets anders kunnen properen. En toen… Wauw! De Sassy raakt mijn G-spot exact goed, door de kromming en de hardheid van de vorm. De vibrator op zich voelt wel zacht aan, dus ook toen ik hem achteraf gewoon op mijn clitoris en tussen mijn schaamlippen probeerde, voelde hij zacht aan. 

Ik raad wel altijd een waterbasis glijmiddel aan bij dit soort speeltjes. De textuur van het siliconen zorgt er namelijk voor dat de Sassy moeilijk in en uit je glijdt. Maar met dat glijmiddel is hij echt behoorlijk smooth. Ik schrok er echt van hoe goed hij is!

Het is een vibrator die perfect gekromd is om mijn g-spot te raken. Door een kleine beweging in en uit raakt hij me perfect waar ik dat wil. Ik krijg meestal geen orgasme van G-spot stimulatie alleen en dat was bij deze Sassy niet anders. Maar in combinatie met een ander speeltje was het orgasme heerlijk intens! 

Als ik de Sassy alleen wil gebruiken, zonder extra speeltje, dan doe ik dat door uitwendig te stimuleren. Ook dan is het geen enkel probleem om tot een hoogtepunt te komen.

Samen of alleen?

Je kan de Pillow Talk Sassy perfect gebruiken samen met je partner. Uiteraard niet tijdens penetratie, maar wat denk je van tijdens orale seks? Heel veel vrouwen vinden het fijn om op meer dan 1 plaats tegelijk gestimuleerd te worden. En je kan de Sassy prima inbrengen terwijl je bijvoorbeeld gevingerd of gelikt wordt! En waarom zou je je partner eens niet laten zien waar je G-spot zich precies bevind en hem de controle geven over dit speeltje? Kan een heel interessant effect hebben! 

Gaat Miss Poppie deze toy nog gebruiken?

Ja, ik ben dus wel fan van deze toy! Zowel samen als alleen. Het is echt een speeltje dat je prima als extra kan gebruiken. Als enige en eerste vibrator weet ik het niet zo goed. Het lijkt me een redelijke beginner voor dames die willen experimenteren met hun G-spot, maar het lijkt me iets minder een beginnen als je voor het eerst een vibrator koopt.
De vibraties zitten verder echt wel goed, dus je kan het speeltje echt op verschillende manieren gebruiken. 

Jammer wel dat er enkel rechtlijnige vibratie beschikbaar is en de manier waarop je die harder zet is ook niet echt ideaal, maar de manier waarop je G-spot geraakt wordt maakt echt heel veel goed.

Je koopt de Pillow Talk Sassy bij Hot Stuff Amsterdam voor €59,90

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *